Diensten

Beheer van uw vakantiewoning

verkoop

✓ Verkoopbemiddeling

Ook voor de verkoop van uw recreatiewoning is Vakantieburo Julianadorp het geschikte adres.


verhuur

✓ Verhuur

Wij kunnen vrijblijvend uw vakantiewoning te huur aanbieden op onze site. Vraag ons naar de voorwaarden!


schoonmaken

✓ Schoonmaken

Na iedere verhuurperiode kunnen wij uw vakantiewoning reinigen. Wij zorgen ervoor dat de volgende gasten weer van een schone vakantiewoning kunnen genieten.


sleutelbeheer

✓ Sleutelbeheer

Ontvangst van gasten en afdracht van de sleutel. Wij geven een goede uitleg over uw woning en eventuele aanwezige apparatuur aan de gasten. Wij kunnen voor de gasten een aanspreekpunt zijn. De gasten kunnen bij ons ten allen tijden terecht.


grasmaaier

✓ Gras maaien

Wij werken met een professionele maaimachine. Wij laten u weten wanneer wij langs komen om te maaien. Ook wanneer uw vakantiewoning verhuurd is, is het voor de huurders prettig om van te voren op de hoogte te zijn. Zo komen ze niet voor onaangename verassingen te staan.


technisch

✓ Technische dienst

Onze technische dienst voert kleine reparaties uit in en om het huis. Is de klus te gek dan leggen wij contact met een professionele partij.


beveiliging

✓ Beveiliging

Elke dag, week of maand een rondje om uw vakantiewoning. U kunt ons opgeven als contactpersoon bij calamiteiten. Indien nodig kunt u ons midden in de nacht bellen.


winterwacht

✓ Winterwacht

Onbezorgd de winter door! Het water afsluiten bij vorst. Afsluiten van uw buitenkranen. Het sneeuwvrij maken van uw oprit. Indien nodig kunnen wij de woning verwarmen tegen vorst.


schilderen

✓ Schilderwerk en stukadoren

Wij werken samen met een professioneel schilder- en stukadoorsbedrijf. Ook voor het kleine schilderwerk staan wij voor u klaar!!


gevelreiniging

✓ Gevelreiniging en terrasreiniging

Laat uw woning er weer uit zien als nieuw. Weg met aanslag, mos en vuiligheid!!
Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Theme: Rowling | Sitemap