Coronavirus

Er is thans een ernstige crisissituatie ontstaan rond het zogenaamde Coronavirus.

Heeft u een vakantie bij Vakantieburo Julianadorp geboekt met aankomstdatum vóór 6 april 2020? Indien dit het geval is, bieden wij u vanwege het Coronavirus de mogelijkheid om de periode van uw boeking te wijzigen. Wij hanteren voor deze mogelijkheid de volgende voorwaarden:

  • U betaalt omboekingskosten van € 25,00, zodat wij de wijziging van uw boeking kunnen verwerken.
  • De huurprijs van uw geboekte accommodatie blijft gelijk of wordt hoger. Indien de huurprijs voor de gewijzigde periode hoger uitvalt, betaalt u het verschil bij.
  • De periode van uw verblijf kan alleen worden gewijzigd naar een nieuwe periode met een aankomstdatum in 2020. Het aantal nachten en de accommodatie dienen minimaal gelijk te blijven.

Heeft u een vakantie geboekt met aankomstdatum vanaf 6 april 2020? Dan verwelkomen wij u graag in Julianadorp aan Zee.

Vakantieburo Julianadorp houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor ons voorop. U bent uiteraard van harte welkom en wij dragen er graag aan bij om u een heerlijke vakantie aan de kust te laten beleven.

Wenst u toch te annuleren vanwege de uitbraak van het Coronavirus? Wij verwijzen u dan naar onderstaande annuleringsvoorwaarden. Houdt u er vervolgens rekening mee, dat wij dan genoodzaakt de eventuele retourbetalingen tot nader order op te schorten tot het moment dat er vanuit de Nederlandse regering nadere informatie komt t.a.v. aangepaste regelgeving. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Annuleringsvoorwaarden

Uw boeking kan uitsluitend schriftelijk geannuleerd worden.
Bij annulering betaalt u een vergoeding aan Vakantieburo Julianadorp. Bij het annuleren van een boeking zijn de volgende bedragen verschuldigd:

Tot 90 dagen voor aankomstdatum 15% van de huursom + bijkomende kosten
Vanaf 90 dagen tot 60 dagen voor aankomstdatum 25% van de huursom + bijkomende kosten
Vanaf 59 dagen tot 30 dagen voor aankomstdatum 50% van de huursom + bijkomende kosten
Vanaf 29 dagen tot 10 dagen voor aankomstdatum 90% van de huursom + bijkomende kosten
Vanaf 9 dagen tot 0 dagen voor aankomstdatum 100% van de huursom + bijkomende kosten

Theme: Rowling | Webdesign: WNH | Sitemap